Hotel ’t Harde

Hotel ‘t Harde

Bent u op zoek naar een Hotel in ’t Harde? In ’t Harde zelf zijn helaas geen hotels te vinden, maar ons hotel in Elburg is het perfecte alternatief. Ons hotel ligt op slechts 3 kilometer afstand van ’t Harde. Voor een zakelijke overnachting of een vakantie zit u bij ons meer dan goed. Ons hotel kenmerkt zich door een persoonlijke service, helemaal afgestemd op uw wensen.

Ons hotel:

Wij kunnen een overnachting op maat voor u samenstellen. Of het nu gaat om een overnachting voor zakelijke doeleinden, een vakantie in en rondom ’t Harde of een bruidsnacht. Wij bieden u een ontbijtbuffet, lunchpakket en avondeten voor een scherpe prijs. Daarnaast kunt u een beroep doen op de onderstaande faciliteiten:

-Gratis wifi,
-Gratis parkeren
-Inchecken t/m 24.00 uur
-Continentaal ontbijtbuffet
-Iedere kamer heeft een eigen bureau

Al onze kamers zijn voorzien van een flatscreen kabel TV, badkamer met douche en/of bad, roomservice en een prachtig uitzicht over het pittoreske Elburg.

De superior kamer op de begane grond is sinds maart – 2017 compleet gerenoveerd. De badkamer is gerestyled met mooie natuurlijkr kleuren en materialen. Het badmeubel is gemaakt van gerecyclede eiken wagondelen. Uw superior kamer is voorzien van een heerlijke regendouche!

Omgeving & Zakelijk

Vakantie of een nachtje weg in ’t Harde?

Ons hotel is het alternatief voor een hotel in ’t Harde voor een overnachting of een vakantie. Elburg is namelijk dichtbij ’t Harde gelegen, vlakbij het Veluwemeer. Ook dicht bij populaire uitjes als Walibi World, het Dolfinarium of de steden Zwolle, Kampen en Harderwijk. Daarnaast zijn de Apenheul en Paleis het Loo in de buurt. Het pittoreske Elburg is zelf ook meer dan het bezoeken waard. Het oude visserstadje is zeer geliefd bij toeristen. Als u rondloopt, want u zich weer even terug in de tijd.

De omgeving met de fiets verkennen? Ook dat is mogelijk, u kunt bij ons hotel namelijk fietsen huren. Rondom Elburg en ’t Harde zijn vele mooie fietsroutes te vinden. Bijvoorbeeld over de prachtige Veluwe of langs het Veluwemeer.

Kamers ‘’Gezellig & Knus’’

Hotel ’t Harde

Ons hotel heeft alles te bieden wat u maar wenst en is vlakbij ’t Harde gelegen. Boek snel uw kamer en ontdek de vele voordelen van ons hotel nabij ’t Harde!